alle kategorier

Alt terræn kran

Hjem> Produkter > Alt terræn kran

20
Zoomlion terrænkran Zat2000v743.1 200ton, betydelig model med super lighed og fremragende arbejdsydelse, varmt salg

Zoomlion terrænkran Zat2000v743.1 200ton, betydelig model med super lighed og fremragende arbejdsydelse, varmt salg


Produktresuméet

ZAT2000 terrænkran, som gør god brug af vores flere årtiers teknologiske krystallisering ved design og fremstilling af mobilkraner kombineret med internationalt avancerede teknologier, er et højtydende og højpålideligt produkt designet og udviklet til at imødekomme markedets krav. Dette højteknologiske produkt, der kombinerer mekaniske, elektriske og hydrauliske systemer som helhed, har så mange fordele, såsom god kontrolydelse, fremragende mikropositioneringsydelse, stor løftekapacitet og super løftehøjde, at den er aktiv på forskellige områder. Dette produkt kan bruges i vid udstrækning i den kemiske industri, minevirksomheder, oliefelter, havne og byggepladser osv., undtagen områder med stærke elektromagnetiske bølger, til at udføre løfte- og opstillingsarbejde.
Dette produkt er en terrængående kran med fuld svingfunktion, teleskopiske bomsektioner og elektrohydrauliske proportionalstyrede systemer. Det 5-akslede (3 akslede drevne og alle styret styrede) chassis i fuld bredde er fremstillet af Zoomlion, hvilket giver bredt udsyn, rummeligt førerhus og luksuriøs dekoration.

Den nyeste elektrohydrauliske proportional retningsreguleringsventil med load sensing funktion, multiple plunger variable pumper og åbent/lukket variabelt system sikrer, at hver udøvende mekanisme udnytter sin arbejdsevne fuldt ud.

To joystick kan give kranen jævne samtidige bevægelser blandt "Spole op / spole af hovedspil / hjælpespil", "Derrick", "Slew" og "Telescope", hvilket i høj grad forbedrer arbejdseffektiviteten. Joystickets har sådanne fordele som nem og fleksibel betjening, jævnt og pålideligt arbejde og trinløs hastighedsregulering mv.

Sikkerhedsanordningerne, såsom aflastningsventil, balanceventil, hydraulisk lås og bremseventil osv. i det hydrauliske system, er mod brud på rør og slanger.

De komplette belysningssystemer og sikkerhedsanordningerne, såsom belastningsmomentbegrænser, kan sikre din sikkerhed under drift og er praktiske til natarbejde.

Specifikationer
VareVærdiBemærkninger
ArbejdsydelseMaks. nominel løftekapacitet kg200000
Maks. belastningsmoment af grundbom kN.m6664Ved 8 m radius
Maks. løftehøjde på hovedbom m72Parametrene inkluderer ikke udbøjning af hovedbom og udligger. Værdien i parentes er værdien med udvidelser installeret.
Maks. løftehøjde på udligger m95 / (103)
ArbejdshastighederMaks. hejsetovshastighed (Hovedspil) m/min120Ved 4. lag
Maks. hejsetovshastighed (Hjælpespil) m/min70Ved 4. lag
Bom forlængelsestid min12Påvirket af temperaturen og motorens omdrejningstal
Boom derricking up tid s97
Svinghastighed r/min0 - 1.4
KørselMaks. højde over havets overflade m2000
Maks. kørehastighed km/t75
Maks. graderbarhed %40
Min. drejediameter m20
Min. frihøjde mm305
Grænseværdier for forurenende udstødningsstoffer og røgOverhold relaterede standarderGB3847-2005GB17691-2005(National Stage IV)
Brændstofforbrug pr. hundrede kilometer L78
MasseDødvægt i kørestand kg60000Fjern krogen, den bevægelige modvægt, udliggeren, haneskiven, spidsbommen, udliggerpuderne, glidende bjælker, hoved- og hjælpespil, ståltove, der ryger på spil og reservedækket, og aftap hydraulikolie fra overbygningen før køretøjet kørsel.
MålSamlede mål (L × B × H) mm15660 × 3000 × 4000
Støttebensspredning (L) m8.9
Støttebensspredning (W) m8.3
Hovedbomlængde m13.4 - 72

2

UNDERSØGELSE