alle kategorier

Nyheder

Hjem> Nyheder

200+ maskiner er på vej til Tyrkiet

Tid: 2022-07-06 Hits: 56

For nylig, efter flere dages forsendelser, gennemførte mere end 200 sæt Zoomlions avancerede udstyr "boardingen". Med lyden af ​​en tyk og høj fløjte vil de sejle fra Tianjin Port og sende dem til Tyrkiet, hvor de starter en ny rejse for at hjælpe lokalt byggeri. Denne forsendelse er den største enkelt-batch eksportordre fra Kinas entreprenørmaskiner industri i de seneste år, hvilket demonstrerer den stærke konkurrenceevne for kinesisk fremstilling, der er berømt over hele verden.

1

Relevant personale fra Zoomlion Overseas Company introducerede: "Siden i år er virksomhedens produkter fortsat med at sælge godt på det globale marked, og hundredvis af enheder er gået ud på havet den ene efter den anden. De mere end 200 enheder udstyr, der blev sendt denne gang dækker ingeniørløft. Maskiner, betonmaskiner, jordflytningsmaskiner, arbejdsmaskiner til luften osv. omfatter næsten alle typer entreprenørmaskiner under Zoomlion, der realiserer fuldt flor.”

Forskellige produkter sælger godt i udlandet. Ud over genopretningen af ​​verdensøkonomien og frigivelsen af ​​international markedsefterspørgsel, drager Zoomlion også fordel af overlejringen af ​​flere fordele, såsom den fremragende ydeevne af Zoomlions produkter, gennembrud inden for nøglekerneteknologier og globalisering.

Ifølge rapporter, med den eksporterede pumpelastbil som eksempel, er Zoomlion på det førende niveau i branchen i de tre stive indikatorer volumen, tryk og dughøjde. Den er udstyret med virksomhedens egenudviklede bom aktive vibrationsreduktionssystem, som gør driften mere stabil. , er nøjagtigheden også højere.

Gennem nøgleteknologier såsom maskineri, elektricitet og hydraulik har Zoomlion ZE215E-10, ZE135E-10 og andre gravemaskineprodukter ikke kun høj pålidelighed og stabilitet, men har også en lang levetid, hvilket kan hjælpe kunderne med effektivt at kontrollere brændstofforbruget. konkurrencedygtige.

2

3

Forrige: Røgen og støvet er enormt, og i ørkenen fyldt med gult sand bliver der bygget et stjernestadion

Næste: Underskrivelsesceremoni for globalt strategisk partnerskab med Zoomlion