alle kategorier

Nyheder

Hjem> Nyheder

Underskrivelsesceremoni for globalt strategisk partnerskab med Zoomlion

Tid: 2022-06-20 Hits: 108

1

Hunan Overseas Home Information and Technology Co., Ltd er en platform dedikeret til at levere tjenester til virksomheder, der er beregnet til at udvikle oversøiske markeder ved at forbinde mellem-til-høj-ende talenter og institutioner og oprette oversøiske tankstationer. Med base i 18 afrikanske lande og efterfulgt af 120,000+ oversøiske talenter fra mellem-til-høje ende, er Overseas Homes blevet broen for 500+ afrikanske forretningsinstitutioner og tjent 2,000+ virksomheder og organisationer siden etableringen i 2016. Som byggeenhed i China-Africa Cooperation Service Center, en af ​​de otte vigtigste mekanismer for økonomisk og handelsmæssigt samarbejde med Afrika foreslået af Hunan-provinsen, samt Changsha-kontoret for Kina-Afrika Business Council, Overseas home har etableret et overlegent net af relationer på verdensplan . Tilknyttet Overseas Homes, Hunan Hisoon Supply Chain Co., Ltd er forpligtet til internationalt produktionskapacitetssamarbejde, import- og eksporthandel og forsyningskædetjenester baseret på det globale marked. Det beskæftiger sig hovedsageligt med eksport af entreprenørmaskiner, specialudstyr til nødredning, nye energi- og trådløse kommunikationsprodukter, som sælges til mere end 30 lande og regioner over hele verden.

Zoomlion Heavy Industry Science & Technology Co., Ltd. etableret i 1992, noteret på børsen i Shenzhen i oktober 2000 og noteret på H-aktiemarkedet i Hong Kong i 201. Det er førende inden for Kinas fremstillingsindustri for entreprenørmaskiner og udstyr , men også en af ​​de første partier af innovative virksomheder i amtet. Det beskæftigede sig hovedsageligt med F&U og fremstilling af større højteknologisk udstyr, der kræves til nationale centrale infrastrukturkonstruktionsprojekter såsom byggeteknik, energiteknik og transportteknik.

I løbet af udvekslingerne har Hisoon og Zoomlion etableret et godt samarbejdsforhold og et solgt grundlag for samarbejde. Med øget udvikling af samarbejdet, for at give fuldt ud spil til de industrielle fordele for begge parter og fremme den tilbagebetalte udvikling af efter fuld overvejelse og venskabelig forhandling, er parterne enige om at underskrive denne partnerskabsaftale baseret på princippet om frivillighed, lighed, gensidige fordele og troværdighed.


Forrige: 200+ maskiner er på vej til Tyrkiet

Næste: Ingen