alle kategorier

Nyheder

Hjem> Nyheder

Røgen og støvet er enormt, og i ørkenen fyldt med gult sand bliver der bygget et stjernestadion

Tid: 2022-07-07 Hits: 89

Den ene efter den anden "faglærte" klædt i nordlysgrønt har konstant travlt på byggepladsen. Med deres hjælp er grundkonstruktionen af ​​N'Djamena Stadium-projektet i Tchad blevet afsluttet for over 70 %, og en sports "Perle", der symboliserer venskabet mellem Kina og Tchad og det lykkelige liv for Tchad-befolkningen, tager gradvist form. Disse travle "faglærte arbejdere" er ZOOMLION entreprenørmaskiner og udstyr, der er blevet testet af markedet.

1

Den relevante person med ansvar for Zoomlion sagde: "På nuværende tidspunkt er Zoomlion i N'Djamena Stadium-projektet i Tchad udstyret med næsten 10 sæt byggekraner, gravemaskiner, bulldozere, betonpumpemaskiner osv. Udstyr er en stor kraft i konstruktionen af ​​projektet. Selv i dette miljø fyldt med gult sand garanterer dette udstyr stadig projektets fremskridt i kraft af deres stærke anvendelighed til arbejdsforhold og fremragende ydeevne."
N'Djamena Stadium-projektet i Tchad er et af resultaterne af implementeringen af ​​de specifikke foranstaltninger i "Otte aktioner" fra Beijing-topmødet i Forum om Kina-Afrika-samarbejde, og det er en milepæl i Kina-Tchad-samarbejdet. Byggeområdet for projektet er på omkring 16 hektar. Efter færdiggørelsen kan den rumme 30,000 mennesker til at se spillet på samme tid. Det kan også være vært for den interkontinentale konkurrence på "Africa Cup"-niveau, såvel som nationale individuelle konkurrencer og store kulturelle aktiviteter.

2

Udover at assistere N'Djamena Stadium-projektet i Tchad, har Zoomlions udstyr også deltaget i mange velkendte storskalaprojekter i Afrika, såsom Hoima oliefelt- og rørledningsprojektet i Uganda og den største vandkraftstation i Tanzania - Julius Nyerere Vandkraftprojekt, Egyptens nye hovedstad osv.

3

Det er underforstået, at Zoomlion er en af ​​de tidligste virksomheder i den kinesiske entreprenørmaskineindustri, der kommer ind i Afrika. Efter mange års intensiv markedsudvikling har Zoomlion etableret et solidt markedslayout i Afrika ved at etablere og forbedre sit kanalnetværk, fremme lokaliseringsstrategier og styrke supportsystemet for servicedele. På nuværende tidspunkt er Zoomlion blevet de tre største kinesiske eksportører af entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner i Afrika, og lægger et smukt plan for Zoomlion i Afrika.

Forrige: Verdens første hybride terrængående kran er frigivet, og Zoomlion fører industrien i æraen med ny energi

Næste: 200+ maskiner er på vej til Tyrkiet