alle kategorier

Nyheder

Hjem> Nyheder

Verdens første hybride terrængående kran er frigivet, og Zoomlion fører industrien i æraen med ny energi

Tid: 2022-07-07 Hits: 130

Den 11. april udgav Zoomlion verdens første hybride terrængående kran ZAT2200VE863. Dette produkt er endnu en innovativ præstation lavet af Zoomlion inden for ny digital, ny energi og nye materialer efter frigivelsen af ​​verdens første rene elektriske kran, der demonstrerer Kinas avancerede teknologi i udviklingen af ​​ny energi og terrængående kraner. Global førende styrke.

1

I de seneste år, drevet af politisk tilskyndelse og markedsefterspørgsel, er entreprenørmaskineindustrien accelereret ind i den nye energiæra. Hybrid entreprenørmaskiner har karakteristika af lavt brændstofforbrug, mindre forurening, lav støj og høj energieffektivitet, hvilket er befordrende for at fremme energitransformation og teknologisk opgradering i industrien.

ZAT2200VE863 hybrid terrængående kran er et produkt, der afspejler Zoomlions omfattende tekniske styrke. Baseret på de tekniske resultater, der er akkumuleret inden for ny energi og kraner, har ZAT2200VE863 en fordelagtig hybrid output-ydelse og realiserer de komplementære fordele ved de to kraftsystemer elektricitet og brændstof. Drevet af den benzin-elektriske dobbeltmotor er ZAT2200VE863 mere kraftfuld med en maksimal udgangseffekt på 360 kW.

Ifølge rapporter har produktet tre løftefunktionstilstande: ren elektrisk drift, plug-in drift og brændstofdrevet elproduktionsdrift, som fuldt ud kan tilpasse sig forskellige arbejdsforhold og anvendelsesscenarier. Blandt dem, i den rene elektriske driftstilstand, kan enheden arbejde uafhængigt med batteriet i 8 timer. Under driften i plug-in-tilstand kan den eksterne 380V AC-strøm bruges til at oplade køretøjets batteri. Når batteristrømmen er utilstrækkelig, eller stedet ikke kan tilsluttes, driver chassisbrændstofmotoren generatoren til at generere strøm til at levere strøm til løfteoperationen, og dieselmotoren kører altid i det økonomiske brændstofforbrugsområde, der svarer til motoren, hvilket sparer 35 % sammenlignet med konventionelle brændstoffyrede kraner.

Ifølge den relevante tekniske person med ansvar for Zoomlion er de mere miljøvenlige og økonomiske, da de rene elektriske og plug-in-tilstande ikke forbruger brændstof og urinstof. Ifølge estimater kan brugen af ​​ren elektrisk drift på bilen spare mere end 100,000 yuan i brændstofomkostninger sammenlignet med den samme tonnage af brændstofkøretøjer.

2

Sammenlignet med de 25-tons kraner, der i øjeblikket lanceres herhjemme og i udlandet, er tonnagen af ​​Zoomlion ZAT2200VE863 blevet øget med næsten 10 gange og nåede 220 tons. Samtidig er hovedbommen på dette produkt fuldt udstrakt 85 meter, og den maksimale løftekapacitet for den fuldt udstrakte bom er 7.2 tons.
I henhold til nationale politikker, industritrends og markedskrav fortsætter Zoomlion med at styrke integrationen og innovationen af ​​nye teknologier såsom ny digital, ny energi og nye materialer. Avancerede produkter fortsætter med at dukke op, og konkurrenceevnen på markedet fortsætter med at stige og udgør en kombination af teknologiimplementering og produktiteration. En god cirkel. Det er netop på grund af kontinuerlige gennembrud inden for nye teknologier og andre aspekter, at ZAT2200VE863, verdens første terrængående hybridkran, er blevet opnået.

Forud for dette udgav Zoomlion avancerede og innovative produkter såsom verdens første rene elektriske lastbilkran og branchens første indenlandsk producerede bompumpe i kulfiber. Baseret på nøjagtig forståelse af markedets efterspørgsel og teknisk akkumulering gennem årene, har Zoomlions nye energiprodukter dækket over kraner, pumpebiler, mixertrucks, lifte, nødudstyr, gravemaskiner, minemaskiner, heavy-duty chassis og andre serier. Den anvender en kombination af ren elektrisk, brintbrændselscelle og hybridkraft.

Frigivelsen af ​​verdens første hybride terrængående kran er en ny præstation af Zoomlions teknologiske innovation og produktforskning og -udvikling, samt et nyt udgangspunkt. I fremtiden vil Zoomlion overholde teknologidrevet, fortsætte med at opgradere i retning af ny digital, ny energi og nye materialer og lede den digitale, intelligente og grønne udvikling af industrien.Forrige: Ingen

Næste: Røgen og støvet er enormt, og i ørkenen fyldt med gult sand bliver der bygget et stjernestadion